Close

Hlavné menu

Teljes körű testre szabott megoldás

Szoftverünkkel a piacon lévő bármely e-shop megoldáshoz tudunk csatlakozni. A Pack4you egy megoldást kínál, amely alkalmas tekintet nélkül arra, hogy webáruháza 10 vagy akár 10 000 rendelést küld havonta, így nem kell aggódnia, ha e-shopja növekedni fog.

Nálunk nem gond:

  • fogadni a megrendelését raktári szoftverünkön keresztül,
  • becsomagolni azt Ön igényei szerint,
  • használni az Ön által előnyben részesített fogyóeszközöket, személyre szabott csomagolást vagy borítéknyomtatást,
  • és végül igénybe venni a megfelelő futárcéget.

Teljes körű testre szabott megoldás

Rendelés komissiózása

Automatizált rendszerrel

Az automatizált rendszer használatával biztosíthatjuk a rendelések hatékony és pontos komissiózását, ami minimalizálja a komissiózási hibákat. Ezért, ha egy adott hónapban 10 rendelés komissiózását biztosítjuk az Ön számára, akkor csak azért a 10 rendelésért kell fizetnie. És miért? Mert igazságosak akarunk lenni minden ügyfelünkkel szemben.

Rendelés komissiózása

Előnyök

 
Segítünk a vállalkozásfejlesztésben

Segítünk a vállalkozásfejlesztésben

Professzionális rendszerünket töredék áron vehetik igénybe, és mindegy, hogy havi 100 vagy 5000 rendelése van az e-shopon keresztül.

Maximális ügyféltámogatás

Maximális ügyféltámogatás

A rendszerek csatlakoztatásakor számíthat a rendelések automatikus importálására raktárunkba, a szállítmányok nyomon követésére és a rendelések állapotának automatikus módosítására.

Megkönnyítjük az egyes folyamatokat

Megkönnyítjük az egyes folyamatokat

Testre szabott logisztikai rendszerünk segíthet Önnek a csomagok és raklapok fogadása, tárolása, csomagolása és szállítása egyedi folyamatainak megkönnyítésében.

Levesszük az Ön válláról a logisztikai terheket

Levesszük az Ön válláról a logisztikai terheket

A Pack4you-val való együttműködés olcsó csomagszállítást tud biztosítani a fuvarozóknál kedvező áraknak köszönhetően. Külföldre is tudunk expressz küldeményt biztosítani – Európába, Amerikába és a világ más országaiba szállítunk.

A szállítás ára és rugalmassága

Együttműködés multinacionális cégekkel

A multinacionális cégekkel való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi szállítási szolgáltatásokat vegyünk igénybe kiváló áron. A Pack4you jelentős kedvezményekkel rendelkezik a szállításokra az egyes fuvarozócégeknél, amelyeket Önnek fel tudunk kínálni. Így maximálisan kézben tarthatja szállítási költségeit, ráadásul a termékei időben kiszállításra kerülnek.

A szállítás ára és rugalmassága

Raktárrendszer

Tartsa az árut teljes ellenőrzés alatt

Raktári rendszerünk használatával minden áruja teljes ellenőrzés alatt áll, nálunk minden terméknek megvan a kijelölt helye a raktárban. Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a tárolás a lehető leghatékonyabb legyen, a tárolási díjakat napi alapon számítjuk fel. Ezért csak a használt területért kell fizetni.

Raktárrendszer

Panasztétel és visszaküldött áru

Megkönnyítjük a dolgát és időt takarítunk meg

Cégünk alatt teljes mértékben átvállalja a panaszok, visszaküldött vagy át nem vett áruk kezelését. Ez megkönnyíti az Ön dolgát, és időt takarít meg, amelyet más módon is felhasználhat. Bármilyen áru visszaküldése esetén, akár az átvétel elmulasztása, akár sérülés miatt, ellenőrizzük az Ön termékeit. Ha megsérülnek – lefényképezzük őket, majd intézzük a cserét vagy a panaszkezelést az Ön egyedi igényei szerint.

Panasztétel és visszaküldött áru

Különleges csomagolások

Méretre készült csomagolóanyag

A Pack4you-nál a lehető legrugalmasabbak akarunk lenni az Ön számára, ezért ne féljen bármilyen problémát velünk megoldani. Újra kell csomagolnia a termékeket? Vagy több termékből szeretne létrehozni csomagokat vagy dobozokat? Ebben is tudunk segíteni, kezdve az átcsomagolástól, az összeállítástól egészen a pontosan az Ön számára testre szabott csomagolóanyag megoldásánál nyújtott segítségig. Nálunk ezeket a változásokat akár havi rendszerességgel is könnyedén kezelheti.

Különleges csomagolások

Csomagolóanyag

Nem szabványos csomagolóanyagok

Együttműködésünk keretén belül nem szabványos csomagolóanyagokat is tudunk biztosítani ügyfeleink számára kedvező áron. Speciális dobozok kialakításának lehetősége, mint például díszdobozok, akár három színes nyomattal ellátott dobozok, különféle méretre készült dobozok, kivágással akár belül vagy a csomagoláson.

Csomagolóanyag