Close

Hlavné menu

Országokba szerte a világon

Utánvétes fizetés lehetősége Szlovákiában és Csehországban, valamint lehetőség van az utánvétes fizetésre a terminálon keresztül. 

Vállalkozásának külföldre való terjeszkedésében tudunk segíteni – a világ minden tájára tudunk küldeni szállítmányokat. Küldjön nekünk rendelést bármely országból, és mi elküldjük ügyfelének.

Országokba szerte a világon

Hagyományos csomag

Szabványos méretű (legfeljebb 3 m kerület) és súlyú (30 kg-ig) csomagok küldése. Szállítási lehetőséggel N+0-tól N+5-ig a fuvarozó cég igénybevételétől és az országválasztástól függően.

Hagyományos csomag

Felvételi pont

Kisebb méretű és tömegű (10 kg-ig) csomag feladása az átvételi pontok hálózatán belül a fuvarozó cég igénybevétele és az ország szerint.
Felvételi pont

Együttműködünk

 

A hazai piacra és Európára koncentráló szlovák futárcég, a klasszikus küldemények mellett gyűjtőcsomagolást is tudunk ezen a cégen keresztül küldeni.

A cseh cég kisebb súlyú csomagok küldésével foglalkozott több európai országban lévő átvételi pontjainak hálózatán belül.

Nemzetközi futárcég, amely többnyire Európában biztosít csomagszállítást. Csomagküldés lehetősége futárral vagy DPD pontokra átvételre.

Egy nemzetközi vállalat, amely a világ bármely pontján teljes körű szállítást biztosít. A DHL Express részlege csak a légi szállításokra összpontosít.

Cseh cég, amely kiváló minőségű és megfizethető csomagszállítást biztosít a cseh piacon, valamint érdekes árakat kínál a nemzetközi szállításhoz a világ minden tájába.

Gyors és minőségi raklapszállítást biztosító cég Szlovákiában és Csehországban.