Close

Hlavné menu

Referenciák

A Pack4you fulfillment cég rugalmas, magas színvonalú és gyors kiszolgálásának köszönhetően csomagjaink nagyon gyorsan eljutnak a vásárlókhoz, amit ügyfeleink pozitív visszajelzésekkel értékelnek.

Natália Križalkovičová

Natália Križalkovičová

E-shop vezető

Megkerestük a Pack4you vállalatot, amikor saját tárhelyet kerestünk. Meg kell jegyeznem, hogy az együttműködés megkezdése óta több időnk van a cégnél a csomagok csomagolása és kiszállítása helyett az üzletfejlesztésre. Ugyanakkor a kedvező raktározási és futáráraknak köszönhetően rengeteg pénzt spóroltunk meg.

Dávid Ptáček

Ügyvezető

Az együttműködés magas színvonalú, a raktárban készségesen és rugalmasan oldják meg a csomagolás minőségével és a kiszállítás gyorsaságával kapcsolatos igényes követelményeinket. A Pack4you-t minden e-shopnak ajánlom, amely az üzlet fejlesztésére szeretne koncentrálni – az áruk átvétele, a rendelések csomagolása és a kiszállítás is tökéletesen megoldható a Pack4you-ban.

Mgr. Patrícia Parížková

Mgr. Patrícia Parížková

E-shop vezető

A Pack4you-val 2020 elején kezdtünk együttműködni. Az együttműködés kezdetétől fogva mindenekelőtt nagyra értékeltük a tárolási megoldásokkal kapcsolatos követelményeink terén tanúsított nagyfokú rugalmasságot. A Pack4you által tervezett logisztikai menedzsment további automatizálásának köszönhetően a szállítás és egyéb logisztikai szolgáltatások területén is számítunk az együttműködés bővítésére.

Ing. Radko Bovan

Ing. Radko Bovan

Ügyvezető

A Pack4you, s.r.o. cég rendszeresen gondoskodik havonta több száz raklap előkészítéséről, csomagolásáról és a kívánt címekre történő kiszállításáról. A legnagyobb plusz számunkra az igények gyors feldolgozása és a rendszeres jelentésküldés az akció végrehajtásáról. Határozottan ajánljuk a Pack4you, s.r.o. céggel való együttműködést

Veronika Jankovičová

Veronika Jankovičová

Ügyfélkapcsolati menedzser

A Pack4you a megalakulása óta nyújt szolgáltatásokat számunkra. Nagyon nagyra értékelem kéréseink gyors megoldását és Ács Lívia nagyon kedves és készséges kommunikációját. Ajánlani tudom minden induló és befutott e-shopnak a jelen fulfillment cég szolgáltatásait.

Jozef Fašung

E-shop vezető

A Pack4you-val való együttműködésünk kiváló, és nagyra értékeljük nemcsak a rendkívül professzionálist, hanem a csodálatosan emberi hozzáállásukat is.

Ema Müller

Már egy teljes éve dolgozunk a Pack4you vállalattal, és azt kell mondanom, hogy több mint elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal. A megrendelések általuk történő csomagolása nagyban megkönnyítette működési folyamatainkat, és lehetővé tette számunkra a hatékony terjeszkedést. Ami a legnagyobb benyomást tette ránk, az a segítőkész hozzáállásuk, valamint az igényeinkhez és követelményeinkhez való alkalmazkodási képességük volt. Ez a rugalmasság kulcsfontosságú számunkra! Pozitív tapasztalataink alapján mindenképpen ajánlom a Pack4you céget más vállalatoknak is, akik megbízható csomagoló partnert keresnek.

Ing. Viliam Oreský

Ügyvezető

Nagyra értékelem a Pack4You-val való együttműködést a nagyfokú rugalmasság és a személyes hozzáállás miatt. Még a főszezonban is meg tudnak felelni a különleges logisztikai követelményeknek. Nagyra értékelem az árukészletezés, a megrendelések feldolgozásának és a küldemények feladásának gyorsaságát. A Pack4You mindig segítőkészen és professzionálisan kezeli az egyedi és nem szabványos igényeket egyaránt. A logisztikában időnként felmerülő problémák esetén a Pack4You csapata mindig gyorsan reagál, a végfelhasználót szem előtt tartva. Ha ma logisztikai megoldásokat biztosító beszállítót keresnék, ismét a Pack4You-t választanám.

Martin Grančič

Ügyvezető

A Pack4You kiválóan biztosítja számomra a logisztikát. Minden időben történik, fel tudjuk hívni egymást, tudunk egymásnak írni, és a kisebb problémákat azonnal meg tudjuk oldani. Olyan emberek vannak itt, akikre számítani lehet, és akik nagyon segítőkészek, ha olyan helyzet adódik, amely gyors megoldást igényel. A személyes átvételre érkező vásárlók gyakran mondták nekem, hogy nem számítottak mosolygós emberekre, mivel ez nem megszokott egy logisztikai központ esetében. És ez valóban sok mindenről tanúbizonyságot ad.

Michal Kucharovič

Michal Kucharovič

majiteľ oleamo.sk