Close

Hlavné menu

Biztosítjuk az áruja kirakását

A raktározási szolgáltatás igénybevételekor biztosítjuk az árukirakodást, annak utólagos raktárba történő átvételét szabványaink szerint.

Az áruk teljes körűen nyilvántartásba kerülnek raktárrendszerünkben, az EAN kódok alapján a raktárba érkeznek, és a rendszerünkben kijelölt helyen tárolásra kerülnek. Az elkészített bevételi bizonylat alapján tudja, hogy mikor érkezett meg az áru, hány darab, milyen típusúak, és szükség esetén az adott termék lejárati idejét is figyelemmel kísérhetjük.

Biztosítjuk az áruja kirakását

Termékeinek teljes körű biztosítása

A raktározás vagy csak részleges áttárolás ideje alatt az áruja teljes körűen biztosított. Ha árui különleges kezelést igényelnek, munkatársaink minden szükséges utasítást betartanak. Amennyiben szükséges, elkészítjük Önnek az árut az Ön igényei szerint - legyen szó átcsomagolásról, több raklapra osztásról vagy dobozba történő csomagolásról.

Termékeinek teljes körű biztosítása

Logisztika

A logisztika részeként segítünk Önnek az áruk kiszállításában akár Európán belül, akár az egész világon. Segíteni tudunk a szállítás teljes körű biztosításában, valamint a kiegészítő szolgáltatásokkal (kiegészítő biztosítás, tengeri szállítás, légi szállítás, vámkezelés, túlméretezett szállítmányok). Jelenleg a világ legtöbb országába tudunk szállítani.

Logisztika