Close

Hlavné menu

Crowdfunding kampány

Ha úgy döntött, hogy egy crowdfunding finanszírozási kampányon keresztül indítja el vállalkozását, örömmel segítünk valamennyi ügyfele kielégítésében világszerte.

Rendszerünkkel akár rendeléskötegeket is importálhat, és ennek köszönhetően akár a kampány lejárta után, akár annak időtartama alatt tudja elosztani a termékeket.

Crowdfunding kampány

Tömeges feldolgozás

A crowdfunding finanszírozás során számos lehetőséget kell kezelni az ügyfél támogatóinak jutalmazására vonatkozóan. Rendszerünknek köszönhetően az Ön támogatóinak felajánlott jutalmak többféle változatát tudjuk feldolgozni, majd ezeket a megrendeléseket tömegesen tudjuk fogadni és elkezdeni feldolgozni.

Tömeges feldolgozás

Rendelés komissiózása

Automatizált rendszerrel

Az automatizált rendszer használatával biztosíthatjuk a rendelések hatékony és pontos komissiózását, ami minimalizálja a komissiózási hibákat. Ezért, ha egy adott hónapban 10 rendelés komissiózását biztosítjuk az Ön számára, akkor csak azért a 10 rendelésért kell fizetnie. És miért? Mert igazságosak akarunk lenni minden ügyfelünkkel szemben.

Rendelés komissiózása

Raktárrendszer

Tartsa az árut teljes ellenőrzés alatt

Raktári rendszerünk használatával minden áruja teljes ellenőrzés alatt áll, nálunk minden terméknek megvan a kijelölt helye a raktárban. Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a tárolás a lehető leghatékonyabb legyen, a tárolási díjakat napi alapon számítjuk fel. Ezért csak a használt területért kell fizetni.

Raktárrendszer

A szállítás ára és rugalmassága

Együttműködés multinacionális cégekkel

A multinacionális cégekkel való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi szállítási szolgáltatásokat vegyünk igénybe kiváló áron. A Pack4you jelentős kedvezményekkel rendelkezik a szállításokra az egyes fuvarozócégeknél, amelyeket Önnek fel tudunk kínálni. Így maximálisan kézben tarthatja szállítási költségeit, ráadásul a termékei időben kiszállításra kerülnek.

A szállítás ára és rugalmassága

Panasztétel és visszaküldött áru

Megkönnyítjük a dolgát és időt takarítunk meg

Cégünk alatt teljes mértékben átvállalja a panaszok, visszaküldött vagy át nem vett áruk kezelését. Ez megkönnyíti az Ön dolgát, és időt takarít meg, amelyet más módon is felhasználhat. Bármilyen áru visszaküldése esetén, akár az átvétel elmulasztása, akár sérülés miatt, ellenőrizzük az Ön termékeit. Ha megsérülnek – lefényképezzük őket, majd intézzük a cserét vagy a panaszkezelést az Ön egyedi igényei szerint.

Panasztétel és visszaküldött áru

Támogatás az induláshoz

Segítünk a vállalkozás beindításában

Tudjuk, hogy nagyon fontos, hogy egy vállalkozás jól induljon. Az Ön ügyfelei elvárásainak teljesítése számunkra is elsődleges helyen szerepel. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden az Ön igényei szerint teljesüljön, és készséggel állunk rendelkezésére a rendszertámogatásban és egyéb kérdésekben.

Támogatás az induláshoz