Close

Hlavné menu

A régi módszer kontra új módszer

Az e-shopok logisztikája még soha nem volt ilyen egyszerű.

A Pack4you segítségével gyorsabban és stresszmentesen bővítheti vállalkozását. Számos sikeres e-shop veszi igénybe a fulfillment társaságokat a gyorsabb növekedés érdekében, mert egy saját logisztikai központ fenntartása időigényes és költséges.

Hogyan is működik?
A régi módszer kontra új módszer

All in one (minden egyben) szoftver

A Pack4you szoftverhez való csatlakozás nagyon egyszerű.

Minden nagyobb e-kereskedelmi platform integrálva van a rendszerünkkel, így az üzletének szinkronizálása és a termékek importálása nem fog sok időt igénybe venni.

További információ az alkalmazásról
All in one (minden egyben) szoftver

Raktárkezelés

A Pack4you szoftverrel teljes ellenőrzése alatt tarthatja a raktárt, és tud minden nálunk tárolt cikkről, annak súlyáról, méreteiről, EAN-számáról, és azt is tudja, hogy mennyi áruja van jelenleg raktáron.

Raktározás és logisztika
Raktárkezelés

Rendeléskezelés

Megrendeléseit a Pack4you-ban kezelheti. Az API kapcsolaton keresztül a teljes rendeléskezelés teljesen automatizált, a rendelések minden változását és állapotát azonnal online is láthatja.

Fulfillment
Rendeléskezelés

Árukezelés

A készletek állapotának figyelése mellett rendszerünk azt is meg tudja mondani, mikor közeledik az áru lejárati ideje, figyelemmel kíséri a beállított minimális mennyiségeket, valamint a legkelendőbb termékek értékesítését az e-shopjában.

Fulfillment
Árukezelés

Jobb árak a futárszolgálatért

Nálunk nem csak Szlovákiában, hanem külföldre történő áruszállításra is kedvezőbb árakat kaphat a futárszolgálatra és a fuvarozásra.

Már szinte az egész világon szállítunk

Slovensko Slovensko
Česko Česko
Polsko Polsko
Maďarsko Maďarsko
Rumunsko Rumunsko
Chorvátsko Chorvátsko
Slovinsko Slovinsko
Bulharsko Bulharsko
Rakúsko Rakúsko
Nemecko Nemecko
EU EU